SKT. HANS nærmer sig med stormskridt og forhåbentlig rigtig godt vejr. I den forbindelse vil vi gerne præsentere årets spændende og farverige ildsjæl og båltaler, Trine Krebs, forperson for Lejre Landsbyer.

Trine Krebs bor i det alleryderste, nordligste af Lejre Kommune i Kyndeløse Nordmark på et lille økologisk landbrug, som hun driver som et bo- og driftsfællesskab i sin fritid.

Trine på job
Når Trine tager på job, er det som grøn chef i Food Organisation of Denmark, hvor hun med både jord under neglene og politisk snilde arbejder for at udvikle grøn gastronomi, så det påvirker alle led i fødevaresystemet.

Trine er husholdningslærerinde og har hele sit faglige liv rejst land og rige rundt for at inspirere os til at spise mange flere grøntsager med glæde – ikke af nogen anden grund, end at grøntsager er pivsexede og smager himmelsk.
Hun er en mad-ildsjæl, der brænder for både bestyrelsesarbejde og frivilligt engagement, og som puffer til vores madvaner og fællesskaber. Hun gør det sjovere, rigere og langt mere bæredygtigt at være borger i Lejre Kommune.

Årets båltale i Domus Felix
Når Trine holder sin båltale i Felix, tager hun udgangspunkt i vores lokale skatkammer af fællesskaber i Lejre og trækker linjer ud til hele klodens tilstand.
Med humor og hjerte vil hun få os til at grine, tænke og måske endda få lyst til at spise en ekstra gulerod eller to:-).

Og husk: du kan både grille, spise, hygge, lege og se bål.
Læs mere om Sankt Hans aften 2024 i Domus Felix